Καλώς ορίσατε στο airtickets.uti.gr "Online Πτήσεις και Ναύλοι"

Το www.uti.gr σας προσφέρει τη μηχανή αναζήτησης για την ανεύρεση φθηνών αεροπορικών ναύλων για τις εσωτερικές και τις διεθνείς αερογραμμές.

Άμεσα μπορείτε να επιλέξετε το ταξίδι σας μέσα από 455 αεροπορικές εταιρίες συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και να εκδώσετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε και να ολοκληρώσετε μία κράτηση με το Αεροπορικό Εισιτήριο + Ξενοδοχείο μέσα από μια βάση που αριθμεί περί τα 123.000 ξενοδοχειακά καταλύματα σε όλο τον κόσμο δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε τις ποιο συμφέρουσες τιμές.

Επίσης  μπορείτε να συνδυάσετε και να κάνετε κράτηση με το Αεροπορικό σας Εισιτήριο, το Ξενοδοχείο, το Αυτοκίνητο και όλα αυτά σε μια απλή έρευνα.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την κράτηση των εισιτηρίων

Συμβουλές: Πώς να βρείτε τους φθηνότερους Αεροπορικούς ναύλους

Αναζήτηση Πτήσης
Αναχώρηση από:
Ημερ. Αναχώρησης:
Άφιξη σε:
Ημερ. Επιστροφής:
Επιβάτης/ες
 

Η ημερομηνία της αναχώρησης για τις διαθεσιμότητες, τους ναύλους, τις κρατήσεις των πτήσεων και την έκδοση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων μπορεί να γίνει και αυθημερόν.

Τι περιλαμβάνει αυτή η ενότητα:
α) " Πτήσεις " Εύρεση πτήσεων απλής διαδρομής ή πολλαπλών διαδρομών σε πραγματικό χρόνο ( airtickets.uti.gr - Real Time Bookings ) .
β) " Επικοινωνία " Τηλεφωνική Υποστήριξη ανά Χώρα.
γ) "     Πτήση - Πακέτο" Ολοκληρωμένα πακέτα για τα άτομα που τα οργανώνουν όλα από το σπίτι ή το γραφείο [Πτήση+Ξενοδοχείο, Πτήση+Αυτοκίνητο,
Πτήση+Ξενοδοχείο+Αυτοκίνητο], σε πραγματικό χρόνο ( airtickets.uti.gr - Real Time Bookings ) .
δ) "      Online Check-in άμεσα και γρήγορα χωρίς καμία ταλαιπωρία σε όλα στα αεροδρόμια ( airtickets.uti.gr - Real Time Check-in )
ε) "      Αεροδρόμια Online " Λίστα με πληροφορίες αεροδρομίων στην Ελλάδα αλλά και στις μεγάλες πόλεις του κόσμου .
ζ) "      Real Time Flights " Ενημερωτικοί On Line πίνακες με Real Time Αφίξεις και Αναχωρήσεις των πτήσεων στην Ελλάδα και στα μεγάλα αεροδρόμια του κόσμου .
η) " Καιρός " Μετεωρολογικό + Πρόγνωση Καιρού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από τα ποιο εξειδικευμένα Sites.

------

Οι κρατήσεις γίνονται με χρέωση της πιστωτική σας κάρτα. Οι χρεώσεις πραγματοποιούνται στις πιστωτικές κάρτες με μεγάλη ασφάλεια. Περιέχονται Συστήματα Ασφαλείας VeriSigh Secure Site

 
Πληροφορίες για τους ταξιδιώτες Ι Διαφορά ώρας στο Κόσμο Ι Ισοτιμία Νομισμάτων Ι